Vysoko dole

Vysoko dole

Anotace: určitá modifikace...

Kluzká je zem,
tenký je led.
Výmluvy lhářů
znám nazpaměť.
Do vlastního bláta
noří se zvysoka,
nikdo už od nich
pravdu nečeká.
Zvláštní jejich pohyb
mezi břehy,
limit pravdy
tam nezná něhy.
Autor ni.va, 08.01.2011
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není pravda
Nejsem lhář
Snad
Samotář
Snad zklamaný
Nad námi není už To nebe
A netrefím už domů
Zaponěl jsem cestu...

10.01.2011 04:53:00 | sailorr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí