Nejde to dál

Nejde to dál

Anotace: ...krize...

Občas mám pocit, že to nejde dál,
nemožné vzpomenout, kdy se člověk naposledy smál,
někdy nechce se nic, a jeden by jenom spal,
nebo se slzami v očích, jak malý dítě, řval.

Občas mám pocit, že na to nemám,
že je člověk na všechno sám...
Za pomoc skoro všechno dám,
chtěla bych vrátit čas, zpět k dětským hrám.

Asi budu muset jít dál s vypětím všech sil,
asi si budu muset dát přiměřený cíl,
udělat si vždycky pár hezkých chvil,
a někdy jen tak snít o říši hodných víl
Autor jaňa, 08.01.2011
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, taky to tak v posledních dnech cítím. Je toho nějak moc... ale na pomoc tu máš mě, tak snad aspoň něco pozitivního ;)

10.01.2011 12:39:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí