Žít s úsměvem

Žít s úsměvem

Anotace: .

Sedím v pokoji se skloněnou hlavou,
kam ty naše životy,naše touhy plavou.
Dívám se před sebe,však nevidím nic,
plakat mě chtělo se,řvát z plných plic.

Proč ty lidi smějí se,tomu co já řeknu,
proč ty ruce bijí se,ať si před ně kleknu.
S malými křídly stát pod sluncem hřejícím,
s malými cíli rvát se za časem letícím.

Avšak já zvednu se z temného kouta,
nezastaví mě řetězy,nezastaví mě pouta.
já chci žít s úsměvem,s jiskrou v tváři,
žít s nadhledem,jak slunce co září.

Co ostatní říkají,to jedno už je nám,
ať úplně zapomenou na to,že se vzdám.
Nevadí,že je svět proti vám,že bude se vysmívat.
pokud zde stojíte a můžete se usmívat.
Autor Hachi, 09.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí