Sršeň

Sršeň

Anotace: .

Zelený sršeň,
v pet láhvi krouží,
dítě s ním tříská
o zem a louži.

Malý milý sršni,
já tě mám ráda,
řeklo díte do láhve,
chce ho za kamaráda.

Poslíček dodal jí,
jeho rodný list,
politý lógrem
snad z toho má zisk.

Holčička s lahví,
o zem jí bouchá,
sršeň už umírá
a nikdo mu nenaslouchá...
Autor Mrtvý květ, 09.01.2011
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: teniska, Gabrielle, korncaffe, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí