Už se netrap

Už se netrap

Anotace: Věnováno tetě Ingrid (na literu ji znáte pod jménem Inge) 9.1./ledna 2011

Eli, Eli, Eli,
proč jsi tak zbabělý???
Nevíš s žádnou dívkou mluviti,
ale mikrofon v kostele vyhovuje Ti.
Někdy Tě vůbec nechápu,
kdo by chápal,
vždyť jsi kněz!
I kdyby se na Tě osud sápal,
Ty ho shodíš jako děs.
Myslíš si,
že když si Svatý,
tak že přijdeš do nebes.
Život je však velmi krátký,
tak ti radím,přestaň snít,
vrať se zas mezi lidi zpátky,
budeš se lépe mít.
Mé rady jsou sice někdy hloupé,
to já moc dobře vím.
Každý se ale nerad v samotě koupe,
tak staň se přítelem mým.
Autor olusza, 09.01.2011
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, Inge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro tetu Inge St a pozdrav,ať smutek odejde z duše a přijde radostný lásky čas.

09.01.2011 10:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí