(leuke)Mia

(leuke)Mia

Anotace: ....

horizontálne priviazaná
na cudzích rukaviciach
sa strácaš v mdlobách

pulzujúca sila
ti stláča chlopňu
priesvitným potrubím
prúdi červený atrament

chceš sa vytrhnúť uletieť
tam kde na teba nemôže
tam kde sa ukrýva svetlo

tak už konečne zhasni
ty jedna krvilačná tma
ukrytá v ľudskej
dočasnosti
Autor MikroB, 09.01.2011
Přečteno 259x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí