Číslu 75 517

Číslu 75 517

Anotace: Podle filmu ďáblova dílna..

Sbírka: Okvětí melancholie

Skrze omšelou minulostí
ztrácím se v pasážích válečných filmů.
Oblaka neposedné bezmoci,
kaluže bezejmenné krve
se špinavým číslem na hrudi
odráží duše nacistických zbloudilců.
Zatracena buď jejich duše peklu.
Kůlky roztříštěné o pěst svobody,
pocit bezmoci a hrstka pomsty
jsou zabalené v papírové krabici
spolu se střípky slz andělů,
kteří zaspali okamžik věčnosti.
Byli postaveni ke zdi a sraženi,
potupně sraženi na kolena do blátivých snů.
A v ten okamžik začal znovu padat déšť
- ocelový hněv bohů.
Autor Dullsinea, 09.01.2011
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Andy Darcness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí