Domů mě doprovázela trumpeta

Domů mě doprovázela trumpeta

Anotace: O tom, jak jsem se jednou vracel domů a neznámý muzikant mě potěšil a inspiroval.

Cosi duní po chodníku
Kroky moje ale neladí
jako jiní žiji z daru okamžiků
Domů mě doprovázel zvuk trumpety.

Obloha byla šedá s korály černých mraků
Tráva si melancholicky zpívala
O erotické lyrice ptáků
Domů mě doprovázela trumpeta

Vysokými komíny město zpívá
a zpívá písničku dobrou i zlou
Někdo se asi po velké válce s jiným líbá
šel jsem domů doprovázen trumpetou
Autor Kéž bych byl kytička, 09.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Gabrielle, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí