O lidech, kteří pijí.

O lidech, kteří pijí.

Anotace: nemám co tomu dodat.

Jsem hrozný srab,
co se hned rozbrečí,
když dospělý chlap,
řve sestře do očí.

Slzy se neskrytě kutálejí,
ponížení a mocný strach,
však nejsem jediná, co se bojí,
když opilí upadne v krach.

Sestra je statečná,
chci být jako ona,
však její povaha válečná,
to je teď špatná clona.

Hlava mi třeští a nepřestává slzy kanout,
stojím tam zbytečná, neschopna se pohnout,
proč prostě nehnu se, nepomůžu sestře v nouzi?
však ona jediná, jemu se dneska vzpouzí.

Konečně chytám své nabité zábrany,
odhazuji je, vstávám,
jsem těsně u hrany.


Jsem rozhodnutá,
jestli si něco zkusí,
budu já slečna napadnutá,
pro dnešek se mi hnusí.
Autor Gringer, 09.01.2011
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí