Poslední rána

Poslední rána

Anotace: Nechuť čehokoliv

Sbírka: 2011 O ničem

Poslední rána
do žeber
Nechuť již cokoliv měnit
jen se nechat unášet do prázdna

Poslední rána
prý "tak se ještě seber"
Nechuť se zvedat, nechuť života si cenit
jen se nechat konejšit, že zas doba bude šťastná

Poslední rána
pod pás
Nechuť přijímat lásku, ani ji dávat
jen se nechat strhnout apatií

Poslední rána
přijímá se snáz
Nechuť žít, písmena blázna psávat
jen se nechat strhnout destrukcí v delírii
Autor Satha, 09.01.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: korncaffe, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

destrukce? - je lidské se mýlit

09.01.2011 13:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí