Rozpolcená třída

Rozpolcená třída

Anotace: .........

Každý člověk
Má svou hodnotu
Někdo je dobrý
Jiný do šrotu

Někdo je na plech
v šest ráno,
někdo má v hlavě
nasr.no !

jeden jen pláče
pro pár peněz
další radostí skáče
zbavil se želez….

Pouto osobnosti
Ztratíš lehce
Ani se nenaděješ
Děláš blbce

Pochybným vykradačům
Citových neřestí
Pozor, ať nestáhnou tě !
Na zcestí…….

Pracuj s láskou,
Pomáhej bližnímu
Nemohoucím dávej
Vezmi bohatýmu….

Žij život
Plnými doušky
A nezapomeň !
Pocházíš z pastoušky….

Na kraji lesa,
Na kraji společnosti
Zelený ráj,
Nebo krach z bezmocnosti?

Tvá víra
je láska
Jen aby to nebyla
Jen sázka….

Sázka na život
Ve vyšší třídě
Jízdenku směnil jsi
Za věčné břímě….
Autor v.hercik, 09.01.2011
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dost dobrý...*:)

09.01.2011 16:19:00 | PIPSQUEAK

..St..

09.01.2011 16:03:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí