Pexeso

Pexeso

Anotace: .. hraji si ?

Sbírka: 2011 O ničem

Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich lásku
nemohu ji najít

Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich štěstí
nemohu ho najít

Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich tebe
nemohu tě najít

Marné to hledání
raději
podpálím ty kartičky
jednu po druhé - nad plamenem svíčky

Snad popel mi pomůže
zapomenout
Snad popel mi pomůže
vytěsnit tě z duše
Autor Satha, 09.01.2011
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň i po opakovaném přečtení neztrácí na intenzitě.. moc pěkná

09.01.2011 14:53:00 | Petbab

je to dlouhá hra...

09.01.2011 14:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí