Zimní pohádka

Zimní pohádka

Anotace: němě Tobě, hrdino bez odvahy (ztratili jsme ji spolu kdysi nad ránem v domě bez topení)

Tahle zimní pohádka skončila někde před koncem
Přímo u pasáže
Když ona zamrká řasami a pootevře namodralé zmrzlé rty
Potom co se on zamiloval do mrtvoly
A chtěl umrznout spolu s ní

Skončila bez konce
Nezamrkala řasami
Nemohla rozlepit oči
Ústa jí přimrzla k sobě
A srdce měla tak zmrzlé
Že by jí je nikdo nerozpumpoval
Nezamiloval se do zmrzlé holky
Byla mu zima
Jen kvůli tomu skákal do výšek a nakukoval lidem do oken

Jak by mohl mít chuť sahat na zmrzlé tělo
Jak by mohl mít chuť dotýkat se svými rty těch jejích

Dokázal jen němě stát a divit se
Proč tak hezké holky chlastají a pak umrzají v domech bez topení

Stěží nastartoval auto
Otočil se v protisměru
A po zmrzlé dálnici uháněl domů

Bez konce své oblíbené pohádky
Autor její alter ego, 09.01.2011
Přečteno 316x
Tipy 22
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Any 4, Ishtar, Anjesis, Izza, Ledová víla, rry-cussete, CULIKATÁ, Gabrielle, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrazivá poetika se neomr(a)zí.. Velmi dobrý ;)

23.07.2011 10:07:00 | Stanley K.

Smutná...:(

16.01.2011 22:44:00 | Ishtar

Slzu v oku mám, slova nenacházím...

09.01.2011 20:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí