>>> 3-0-0 <<<

>>> 3-0-0 <<<

Anotace: psané o vánocích, když jsem se trošku nudila...

Někdy se nudím, když čas si koná, co se mu zlíbí
a naprosto neomezeně se na mě celou dobu dívá,
chodím sem a tam a lituju chvíle, co zrovna přebývá,
protože občas mi někde zase tolik chybí…

Však snažím se nepromarnit moment jediný,
bůhví, kolik jich tu na mě ještě čeká,
sedám si a sleduju, kam až v hlavě vytěká
a v rychlosti zaznamenávám tu svou sílu kyseliny…

Párkrát se rozuteče a já nevím, co jsem chtěla říci,
stejně rychle, jak přišla, tak i zmizí,
třeba patří někomu jinému a já už jsem cizí,
anebo jen zvolna odplula s hvězdou k měsíci…

A já hledám, po cestách, co se nocí i dnem skvrní,
v osudech, duších, na zemi, listech a výše,
snad tu řídkou atmosféru tam lehce rozdýše
a nerušeně se překlene dál, na svou třistaprvní…
Autor Jiná, 09.01.2011
Přečteno 270x
Tipy 24
Poslední tipující: šuměnka, la loba, Danga, Gabrielle, Tomáš Přidal, James Libustka, Berry, Petbab, nejsembásník, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

především gratulace k tomu číslu vanu
by další slova z Tebe lehce promlouvala
by oheň niterný jen krásno kolem sálal
by básně měly rozpětí nádherných kormoránů...

14.01.2011 08:15:00 | šuměnka

Já se chci taky někdy nudit :-D. Ne, moc krásné, takové nudné chvilky Ti přeju v plných doušcích.

10.01.2011 08:57:00 | Berry

líbí se mi ...

10.01.2011 07:42:00 | nejsembásník

Hezky se nudíš, víš?

09.01.2011 21:58:00 | Kars

ST! nádhera a dalších krásých 300 :-)

09.01.2011 21:51:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí