Proč?

Proč?

Anotace: /lístostivá, porozchodová/

Sbírka: Znovuzrození

Proč?
Proč ta slova byla lživá?
Prý, že láska je ta milostivá..

Proč?
Proč tvé doteky byla jen hra?
Prý z mé lásky bude jen ledová kra..

Proč?
Proč jsem byla jen kus masa pro potěchu?
Prý dobrá jsem jen ku výsměchu..

Proč?
Proč nespím a slané sly polštář vpíjí?
Prý ten pravý dojde, ať počkám chvíli..
Autor Satha, 10.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Šárie, Doradan, Z kapky deště
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí