Ta

Ta

Anotace: /které láska nepřísluší/

Sbírka: Znovuzrození

Snad láska pro ni není
snad si s ní jenom hrál
Snad pomohlo by z očí čtení
snad těší ho její žal

Snad láska jí nepřísluší
snad s jinou najde to, co chtěl
Být bez citů bylo by jednodušíí
jak rychle zapomněl na souznění jejich těl

Snad láska se brzy otupí
snad bez ní mu bude líp
Však teď má život s hořkou příchutí
tragikomický vtip
Autor Satha, 10.01.2011
Přečteno 336x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, Doradan, korncaffe, Izza, CULIKATÁ, la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó život je tragiomický

10.01.2011 21:21:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí