Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: .....veselé jsou na poslední den v roce....nejen jídlo a pití potřebujeme k životu :-)) nechci se moc rozepisovat, ale jsme dost akční rodinka..

Před pár dny jsem byla „doma“
u své milované řeky Sázavy,
kde ve slepém ramenu,
vodník tě pozdraví.

Před pár dny na konci roku,
sešla se skoro celá rodina,
zamáčkli jsme slzy v oku,
když na naše blízké se vzpomíná.

I tady v nížině bylo sněhu dosti,
vzali jsme děti ven
na závod silvestrovský,
na všem, co pořádně jezdí.

Ratolesti boby, saně měli,
dospělí na pytlech se senem jeli závod snový.
Všichni zvítězili, nikdo nebyl poražen,
prostě pro všechny to byl silvestrovský den.

Nový rok jsme řádně oslavili
a přitom se skvěle pobavili.
Maminka měla radost velikou,
že má tak rodinku veselou.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A příští rok už plánujeme...sejdeme se na horách,
závod silvestrovský bude v maskách a na sjezdovkách.
Autor Tamara, 10.01.2011
Přečteno 414x
Tipy 22
Poslední tipující: Veru, Sweet KiWi, šuměnka, Mbonita, Niky88, Javavia, Agniezka, Gabrielle, divoska_jaja, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mas hezke vzpominky na rodinu...

25.01.2011 18:53:00 | Veru

vzpomínky jsou barevné duhové kuličky
co se společně cvrnkají do důlku rodiny
a všechny barvy v jejich otáčení ať jsou nevinný
a vykřesají na lících jen krásné dolíčky...

13.01.2011 09:08:00 | šuměnka

Tami muselo to být skvělý:-)
ST

11.01.2011 07:35:00 | Mbonita

Máte prima rodinku Tamčo, to je skvělééééé:-)))

10.01.2011 13:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí