Když...*

Když...*

Anotace: ...

Když jsem se vdávala
láska mi mávala
Když jsem usínala
srdce jsem kolébala
Když jsem vstávala
něhou jsem stlávala
Když jsem se rozváděla
láska mi odvoněla...
Autor jvacl, 10.01.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí