Každá minuta

Každá minuta

Anotace: 10. ledna 2011 Rozárce...

Každá minuta kdy nejsem s Tebou
mě zbavuje smyslů
Každý nádech je zbytečný
když nevdechuju stejný vzduch jako Ty
Každý sen je neskutečně temný
pokud v něm nejsi Ty
Každý zvuk dráždí můj sluch
pokud to není Tvůj hlas

Každá minuta kdy nejsem s Tebou
se vleče jako poraněný Anděl
Každý dotek spaluje mou kůži jako oheň
pokud není Tvůj
Každá barva se mění v šedou
pokud to není barva Tvých očí
Každá vůně upadá v zapomnění
pokud to není vůně Tvých vlasů

Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
aby vznikla báseň jako je tato
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
abych sledoval krásu hvězd
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
mi pomáhá uvědomit si
co pro mě znamenáš
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
aby vznikla báseň jako je tato
...
Autor démon zatracení, 10.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Ammazonic, Anjesis, Radiii, kejtyyy, ilona, dream in emptiness, korncaffe
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poděkuj za mě Rozárce, že je Ti múzou k psaní úžasných věcí jako je takhle... samozřejmě ST...

23.04.2011 10:48:00 | kejtyyy

Moc krásné,opravdu parádička :)))

02.03.2011 17:32:00 | ilona

ST za stejné pocity, ne za kvalitu..

20.01.2011 09:56:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí