Kapka štěstí

Kapka štěstí

Anotace: Každý nechť nalezne to své

Ty jsi kapka něžnosti,
kapka, co smočí každičké zrnko půdy,
kapka padající z vršku dolů skrze mraky,
oblaka sluncem prosvícené jak včelý lepkavý med,
kapka zachycena na hladině průzračné vlnící se měsíční vody,
kapka dodávají vláhu potřebnou pro dovršení dospělosti flóry na zemi,
Ty jsi kapka milující, nikdy nemizící a věčně láskou přeslzenou.
Autor syfino, 10.01.2011
Přečteno 617x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, labuť, Boudicca, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uviděl jsem, děkuji... jsem potěšen

10.01.2011 22:15:00 | syfino

nalezla jsem, děkuji..a dávám ST ;-)

10.01.2011 19:51:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí