VÍKENDOVÁ

VÍKENDOVÁ

Anotace: Pro Frantu Sahulu,měl jsem ho rád.

Zejtra je sobota a tak se můžu válet
Vstanu až v sedm a to je pro mě změna
Že o tři hodiny prodloužím si spánek
A je mi jedno kdyby ráno padla měna

K snídani párky zapijim chladnou colou
A místo montérek oblíkám si džíny
Už od půl desátý stepuju před hospodou
Sobotu co sobotu nebude to jiný

Pivo rum zelenou dáme do papuly
Fernet i vodka taky se tu pije
Krajem se nesou písničky od Sahuli
I když ho zabili on mezi námi žije

V neděli ráno už jsou všichni tichý
Trpíme spolu ale každej v jinym bytě
Kde jsou ti kámoši co hecovali k pití
A drby po vesnici roznesou se hbitě

V pondělí makat nikomu se nechce
Všechno nás bolí a to neni prima
Ve čtyři ráno nevstává se lehce
To ještě doznívá nedělní kocovina
Autor jondys, 10.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí