Hvězdná přání

Hvězdná přání

Anotace: ... nejkrásnější sen, který se mi v poslední době zdál.

Do nebe se dívala,
duší hvězdy líbala.
Tělo tiskla ke kmeni,
ponořená ve snění.

Všude kam jen pohlédla,
hvězdy z nebe pozvedla.
Nechala je hrát si spolu,
avšak dvě z nich chtěly dolů.

Zaleskly se, zajiskřily
a pak už jen padaly.
Dlaně oči zastínily,
ústa přání šeptaly.

Oči znovu otevřela,
ticho proťal její hlas.
Ráda by Ti pověděla,
že na přání je pravý čas.

Zavolala jméno Tvé,
volala Tě k sobě.
Hvězdy přeci byly dvě,
nepatří jí obě.

Zavři oči a věř noci.
Pokud můžeš, tak i jí.
Věř, vystřídá se brzy pocit
beznaděje s nadějí.
Autor Sýkorka07, 10.01.2011
Přečteno 397x
Tipy 29
Poslední tipující: Hedvika, Azazen, hašlerka, Vlk v rouše, Sladkalu, Doradan, Kubino 2, Mbonita, Petbab, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásně jsi to napsala, žasnu nad tvým talentem. Azazen

17.05.2011 13:15:00 | Azazen

krásné..ST!

18.03.2011 23:30:00 | hašlerka

Je krásná, opravdu moc ! První čtyřverší je prostě úžasné...ST

01.02.2011 20:40:00 | Sladkalu

To je pěkné,Sýkorko...ST!

10.01.2011 22:08:00 | Květka Š.

parádní ;-)

10.01.2011 22:05:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí