na rohu v dešti

na rohu v dešti

Anotace: pro mě samotnýho tak trochu experiment..

Z nedostatku útlocitu a
přespřílišné unavenosti, bez pocitu a s prázdnotou v očích
na rohu v dešti tiše stojí

bez hnutí a beze známky života neprojevujíc touhu
po pochopení, bez povolení k úsměvu a bez práva na výraz;
přesto zvuky lidí vidí

a myšlenkou nabobtnává jejich tón a jejich duše spílá jeho uším,
ó jak je těžké vydržet ten tón a neztratit se v mozajce Absolutního všeho a Absolutního ničeho

Na rohu v dešti tiše stojí a
představuje nicotu veškerého, tón co nejde slyšet
ale všichni o něm vědí, jen sami sebe neslyší; Absolutno
Autor humus, 10.01.2011
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tý vado, ty hloubkaři

10.01.2011 23:56:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí