INSPIROVÁNO SNY......

INSPIROVÁNO SNY......

Anotace: inspired by dreams

Myšlenky ležící v ústraní
hledají svou chvilku
potom jen ze spaní
učí se novou násobilku

možná jsou slova
zuby co vycení
hltavě a znova
z básní jsou spleteni

v tichosti či po pořádku
zůstávají v samotě
šeptá svou pohádku
mlčí jen v nahotě

jen svoje křídla
chce si roztáhnout
jen na zem spadla
nestačila nadechnout

pozvi jí na sklenku
ukrajuj svá tajemství
nabrus tu střenku
ze svého trápení

věčnosti strachu
v zbloudilé dny
okamžik v prachu
inspirováno sny.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.01.2011
Přečteno 288x
Tipy 26
Poslední tipující: Markéta G., PIPSQUEAK, Helena Lovecká, la loba, NikitaNikaT., Kubino 2, Mbonita, Jiná, zenge, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí