Ve jménu ženy

Ve jménu ženy

Anotace: ..........

Je ti to tak nějak fuk
Ty nechceš do nebe jít
Bývals divnej puk
Co mohl daleko dojít…..

Co zbylo ze slávy
Škoda mluvit
Pro trochu škváry
Kamaráda zradit…..

Lítal jsi v oblacích
Objímal stromy
Bili ti na poplach
Kdo jsi bez viny…..

Patron byls divnej
Velkej a silnej.
Co nadzvedl skály
Teď vezou ho na máry…..

Obětí tvé pýchy
Stal se nevinný
Bodl jsi dýkou
Ve jménu ženy…..
Autor v.hercik, 11.01.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, PIPSQUEAK, Květka Š., synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí