Reklama na Přístroj na Sny

Reklama na Přístroj na Sny

Anotace: Užijte si to...

Kdopak chce žít život krásný?
Kupte si náš přístroj na sny!
Přežitá jest realita.
Přístroj na sny toho skýtá -
nahradí vám všechny smysly
vytvoří vám skutečnost,
tvořená je sic jen čísly
však život je již zbytečnost.

Když jste si svůj život skazil,
či vám do zad někdo nůž vrazil,
hledejte nás neprodleně,
prodáváme dvacet čtyři hodin denně.
Každý z vás si něco prožil,
smutek stlumí sílu dodá do žil,
náš stroj - a jen kačku stojí,
nekoupí jen kdo se bojí.

Realita na nic není,
místo ní je hezčí snění,
rytířem či pilotem se staňte,
před bolestí z života se chraňte,
a nebude-li vám něco sedět do partu,
zachrání vás vždy tlačítko restartu.

Skutečnost je pro jelita,
naše společnost vás vítá
ve vašem nereálném světě,
jenž vám splní vše co chcete.

Zodpovědnost za zboží nepřijímáme,
reklamace odmítáme. (Na to právníky máme.)
Autor Trystan ap Tallwch, 11.01.2011
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov...

11.01.2011 18:14:00 | Corsica

Děkujeme za nabídku, již mám svůj:-)))

11.01.2011 11:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí