Písečné bloumání

Písečné bloumání

Anotace: moment poetický

Mluviti poeticky míti se krásně,
písati magicky, vymýšlet básně,
blahobyt pak bude v srdci tvém,
život bude jak sladký sen.
Každého občas šimrá chtíč,
tak jako kopnutý „králův“ míč.
Bábovečný písek až potká syna,
to dříve nastane velkolepá zima.
Autor syfino, 11.01.2011
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí