Slečna z ankety

Slečna z ankety

Anotace: ....

Hlas měla milý,
ptala se na anketu,
já v téhle té chvíli,
vyřkl tak zvláštní větu,
"Co probrat to osobně?",
milá slečno z telefonu
"Markéta"? "Mýlím se?"
Či jménem správným vás nyní zovu.

Zasmála se lehce jak zvonění zvonku,
slyšel jsem matně z dáli,
do vlasu tisknout ji sponku,
"Tak dneska večer v kavárně Svět?"
"Chcete li mi dát na vše odpověď?"

Chvíli jsem jenom stál,
s pusou otevřenou,
v duši Béthoven hrál,
svou ódu zradostněnou,
sluchátko pak vydalo ty nejhezčí tóny,
"Budu tam o šesté, co na to vy?"

"A-ano budu tam včas"
Radostí, vzrušením chvěl se mi hlas,
"Jen řekněte slečno jak poznám vás?"

Smála se lehce,
svým smíchem zvonivým,
"Srdce vás povede,
a já se vám odtajním".
Autor Atilla, 11.01.2011
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Dona Quixote, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí