Promrzlá...

Promrzlá...

Anotace: Psáno na okraj sešitu při nudné hodině fyziky...

Promrzlá...
čekajíc na tmu,
která nepřichází...

Posedlá,
na rameno vzlykajíc mu,
tam, kde slunce nezachází...

Dej mi,
kytici z brček...

a tvůj bělostný krček,
možná ušetří mé břity...

tak schovej své city,
jako to dělám já.
Autor terezkys, 11.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Squat_the_world, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí