Česko

Česko

Anotace: Jak to tu chodí...

Už mě to sere jak to tu chodí
Někdo se titulem jak blbec zdobí
Už mě to sere jak všem je to jedno
Že normalní lidé si sahají na dno

Poslanci mluví jak totální tupci
Často se chovají jak černí kupci
Sami si do svých hub nevidí
Potom to odnáší pár milionů lidí

Beru si půjčku abych mohl žít
Ted mám exekuci, nechtěl jsem jí mít
Dneska to nejde bez dluhů žít
To bych jen poslancem musel být

Kopat pak do lidí a srát na ně
Jen bych jim zvyšoval sprosté daně
Normální lidi at si chcípnou
My můžem všechno jsem elitou

Ten náš stát kurví jak to jen jde
Jen by mě zajímalo jak dál to půjde
Za co si budeme kupovat jídlo
Oni jsou v klidu maj zlaté bidlo

Tlustý jak prasata a vyžraný huby
Kalhoty praskaj a maj dvě brady
A každou neděli máme je v telce
Ty naše tlustý pány poslance

Bože jak serou mě, jak chtěl bych je bít
Hlavu jim rozmlátit a pak odejít
Chovat se tak jak chovaj se oni
My jsme jim jedno a mě oni taky!!
Autor Vox.Cordis, 11.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí