Osvěta dikobraze

Osvěta dikobraze

Anotace: Chlastáme pod obraz...snad to nějak dopadá. Chlastáme na důkaz....že to do sebe zapadá.

Sbírka: Studené podroví

Osvěta dikobraze

Až všichni bouchneme
v náručí smíchu
demencí zdechneme
tajně propašujeme
v náručí usneme
když o to usilujeme
zplodit pýchu.

Osvítí nás lidumil
proč tak vzdychá
do nás lásku zasadil
sebe na trůn posadil
faleš potlačil
mě na místě umučil
pod žebro mě pýchá.
Autor Kalin, 11.01.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí