Jednoho dne

Jednoho dne

Anotace: po dlouhé době.. :)

Jednoho dne,

Až všechny vlaštovky do dálky odletí,

Na průzkum do míst mi neznámých,

Já budu doufat, že každá z nich

Kousek mé duše odnáší,

Abych mohla být u tebe a všude tam,

Kde mraky zrovna proplují.



Jednoho dne,

Až zapomenu na všechny ztráty,

Budou tu perly od tebe,

Spočítám jednu po druhé,

Tolik tvé lásky pohromadě,

Najdu pokaždé znova a zas.



Jednoho dne,

Až přestanu pochybovat,

že všechny věci byly zasloužené,

Do deníku je vypíšu snad,

a až smutek zastíní mi hlas,

budu vědět, kde štěstí hledat mám.
Autor Gabika, 12.01.2011
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: La Suneteto, Chancer, Psavec, Pevya, Jiná, Agniezka, Gabrielle, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to super, když víš, kde máš hledat štěstí!

31.01.2011 09:55:00 | La Suneteto

Dobrý :-) Půjdu se projít, třeba o nějaké to štěstí někde cestou zakopnu.

16.01.2011 12:07:00 | Chancer

mně taky :-)

12.01.2011 16:58:00 | Pevya

skvělá,líbí se mi..;-)

12.01.2011 08:52:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí