ranní chvilky

ranní chvilky

Anotace: oucha

pátek ráno hlava bolí
jedno pivo mě i zkolí
mám opicici jako prase
zvládl sem to v dobrým čase
flaška rumu za hodinu
nevzpomněl sem na rodinu
do rána sem v knajpě seděl
jak se vylejt jen sem věděl
nad ránem sem táhnul domu
pote nastal ten bod zlomu
když močil sem na ulici
upadnul sem na palici
ve své moči sem si ležel
a do nebes sem si běžel
Autor ostuda lidstva, 12.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí