Mám sen

Mám sen

Anotace: ...těžší a těžší je probuzení..

Mám sen.

O čem?

To ti nepovím, jen na malou chvíli tomu uvěřím
Nechám ho ožívat v mém prázdném srdci
Stokrát to prožívám,ale..
..studený sen, ten život nedává
..a každým dnem naději zhasíná
..těžší a těžší je probuzení

Jak jen to píšou ve všech těch pohádkách?
Znova a znova v paměti se vracím...

Pro malý zájem o moje touhy,vášeň a cit..zatáhnu oponu
Svůj studený sen..budu si žít

Navzdory bolesti,tobě,všem

Jen nevím kterou neřestí, pak zabiju den
Autor Lifebreath, 12.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta JE! Krasna.. uplne jak moje pocity, mmoc se vyvedla ;) tak snad bude lip =)

21.01.2011 23:11:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí