Maturita

Maturita

Anotace: ... čeká na mě.

Hledal jsem pointu,
ve významu fráze
„bezvýznamná fráze“;
chtěl jsem jí položit otázku…

Když maturita jest zkouškou dospělosti,
má na moji dospělost vliv
výběr nižší
a vyšší
úrovně?

Poraďte, prosím…
Autor Neldor, 12.01.2011
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenullinka, Iwushak..., CULIKATÁ, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí