Dlouhá cesta

Dlouhá cesta

Anotace: Život nám pořád staví do cesty různé překážky a někdy je nám to opravdu dává zabrat..

Všechno co potřebuji
je jen trocha času,
abych naslouchala svému hlasu.

Ta bouře trvá už tak dlouho,
stýská se mi po klidu, lásce, něze
a když mi říkáš, moje touho.

Moje sny mizí
a já nestačím na všechnu tu práci,
květy mi nevoní
a neuklidní mě ani zpěvaví ptáci.

Stíny se stahují kolem
a je toho moc,
nedodá mi sílu ani bezesná noc.

Kam se mám schovat,
když času nazbyt není?
Všude jen peníze, telefon
a vaše příjmení chtějí.

Mám se smát nebo plakat,
to v tuhle chvíli jedno je,
jen, prosím, ať to brzy přestane.

Tak ráda bych zavřela oči
a byla štastná,
ale teď je jen dobrá rada platná.

Zavřu oči dokud smutek neodejde
a naděje se nevrátí,
držím svou lásku a děti za ruku,
tak mám snad jistotu,
že to nejdůležitější se mi neztratí...
Autor BARBYE, 13.01.2011
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: casla, j.c., Vee-Vee, Markulka, Psavec, Skalsky Pavel, Gabrielle, modrá..., Květka Š., Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smát se nebo plakat
nad ztrátou dobrých rad
lživých reklam plakát
počmárat, roztrhat..?

smutku zavřít oči
jen ruku dětem podat
na žití kolotoči
nemít se kam schovat.. ?

cesta vždy je dlouhá
těžkou přes překážku
byť přetéká již strouha
přeskoč a zachyť lásku
***
Jiří senior

23.02.2011 20:46:00 | j.c.

Někdy schází čas jen na pouhé myšlenky... Tvé dílko je zamyšlenkové. Někdy věci nendou tak, jak bychom chtěly, některé prostě jsou jak jsou a nezměníme to, ale můžeme jít stále dál, jisté věci nechat plynout, réci si své a dál už jen dělat vše, co je nám hezké.

13.01.2011 11:59:00 | NikitaNikaT.

St))

13.01.2011 10:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí