Dceři*

Dceři*

Anotace: ...mojí 11-ti leté Terezce

Kdyby ses jednou chtěla ptát
budu tě učit vyšívat

zlatou a stříbrnou nití slova
ptát můžeš se mě stále znova
kudy jednou povede tvá osnova

Na zlaté strunce poznání
stříbrným notovým klíčem
odemkneš spoustu blýskání
malých i velkých zklamání
i lásky spletité hýčkání

Ruce však neskládej do klína...
................při vyšívání...

Kdyby ses jednou chtěla ptát
kéž odpověď vždy dokážu ti dát.
Autor jvacl, 13.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: šuměnka, Divoženka1, Psavec, Javavia, Jiná, vánek, Květka Š., CULIKATÁ, Agniezka, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě bude chtít se ptát
/ i já jsem chtěla a chci stále /
to, že dokážeš milovat
je odpovědí největší na rodičovském sále...

19.01.2011 14:28:00 | šuměnka

Tím, že budeš při ní stát
Život jí bude správně hřát
A i když občas zakopne
zvednout se nebude náročné
když Tvoje "dlaně" pomohou

13.01.2011 10:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí