...a čo som to vlastne...

...a čo som to vlastne...

Anotace: Tvoje lono,to je ono...

...a on tam len tak stál
len tak,bez myšlienky
lebo,ak by ho v tomto stave
niečo napadlo
neviem kto,ale niekto,
by musel zavolať lekára

aj ja niekedy len tak postavam
aby som to neprehnal,
vlastne,
viacej lezim,ako postávam

myšlienky sa snažím zahnať,
ale keď má človek ešte svoju hlavu...
niekedy neviem,čo so sebou

...a čo som to vlastne chcel?

Cez križovatky
stále prúdia
cvalom kone
verím,že raz
spočiniem
v tvojom lone...
Autor džemo, 13.01.2011
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Gabrielle, Psavec, Judita, Sweet KiWi, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A myšlenka je na svétě, Džemko! ST!***

13.01.2011 11:59:00 | NikitaNikaT.

čo si to vlastne
dal to tej básne?! :o)

13.01.2011 11:35:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí