TOUHA

TOUHA

Anotace: Ne ta Touha od Dana Landy :-)

Jsem touha co tě hladí
Světlo ve tmě ti svítím
Jak vítr tvou tvář chladím
A chci znát to co citíš

A i když je to dávno
Tvý oči a mý sliby
Tak každý další ráno
Mě pálí a já vidím

Opouštím tě v cizím městě
Odcházím jdu po svý cestě
Naději noc uzavírá
Už tě drží jenom víra ... v touhu

V tu touhu co tě hladí
Světlo ve tmě ti svítí
Vítr když tvou tvář chladí
Tak chceš vědět co cítí

I když to bude dávno
A z hodně velký dálky
Tak snad to za to stálo
Doufám jednou zas taky

Opustím tě v cizím městě
Odcházím jdu po svý cestě
Naději noc uzavírá
Už tě drží jenom víra
Autor jondys, 13.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí