Květina

Květina

Anotace: o lžích, lásce a nedůvěře

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Květiny pro mě, cos zahodil v trávě

já se slzami v očích sbírám tady právě.

Kytice poskládaná ze sladkých vět,

která už nespatří nikdy svět.

Růže v závoji, trním lemovaná,

ten závoj změna je, tak dlouho slibovaná.

Trní jsou lži co změnily vztah náš

lži, které tak jak já důvěrně znáš.

Sbírám ty květy s bolavým srdcem,

nevnímám ostnami zjizvené ruce.

Utrhnu novou, já ořežu ji,

na důkaz, že lásky nelituji.

Dám ti ji na usmířenou s náručí plnou krve s bodáků,

a ty lži zůstanou viset někde na háku.
Autor perinkaml, 13.01.2011
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, jondys, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí