Klubko

Klubko

Anotace: o snaze...

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Tak dlouho jsem přadla ty nitě

až z nich klubko je

Tak dlouho jsem trhala ty nitě

a stále nemám pokoje


Tak dlouho jsem ničila to klubko

až z něj zbyly jen provázky

Tak dlouho jsem hledala to klubko

až jsem se zamotala do lásky


Tak dlouho jsem provázela lásku

že už bez ní nedokážu žít

Tak dlouho jsem nezahlédla lásku

že tady už zkrátka nemůže být


Tak dlouho jsem se ji snažila chránit

že už jsem zoufalstvím volala do nebe

Tak hodně jsem se ji snažila chránit

že jsem ji vložila do tebe


Tak něžně jsem ji tam vložila

že ji ani cítit nemůžeš

Tak hluboko jsem ji tam vložila

že už se na nic nezmůžeš


Nezmůžeš se na nic na světě

už ani nedokážeš jinou milovat

Nezmůžeš nic na téhle planetě

už nemusíš ničeho litovat
Autor perinkaml, 13.01.2011
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí