Křehká loutka

Křehká loutka

Anotace: každý hraje,jen nemá tušení

Tkaničkami sešité nitro
Občas ti přeje dobré jitro
Vyzrálost jara přichází

Se sladkou jiskrou v oku
Koukáš na články nevinnosti
Za zády boříš ideály jedů

Nařasené halenky a hladké myšlenky
Nová víra za plyšový drát
V intervalech voní krajky

Už není cesta zpátky
Prsty míchají karty
Divoké ovoce šlehá plameny

Pod tvrdkou slupkou měkká kapka
Křížíš si prsty zkrátka
Každý obličej je mapa

Zatahat za nitku vnitřmí slávy
Kousky modrých pastelek na rtu
Houpat se na kabátě nahoru a dolů

Ušpinit doteky
Zastavit čas a vyprat hádky
Udělat průvan, posílat tajné vzkazy dál a zpátky
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí