Píšu...

Píšu...

Anotace: ... :-(

chce se mi plakat...
tak moc, že u srdce mě z toho bolí...
chce se mi říkat,
skákat, vznést se nad okolí...vás...

chce se mi křičet, tak strašně moc a do světa!!
chce se mi křičet, umrznout jak z lesních plodů korunka

chce se mi utéct...od všeho a od vás všech,
co lásku ste mi slibovali, lhali a pak ublížili!!

Chce se mi říct vám, už sbohem, a nikdy více
však trápím se, pro slzy nevidíce

tu stojím sama schoulená a na papír třesoucí se rukou
píšu svůj dopis na rozloučenou...
Autor Airen, 13.01.2011
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Giginka, Kett, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak!!Kett má naprostou pravdu!

14.01.2011 13:16:00 | CULIKATÁ

Žádný dopis na rozloučenou
hoď všechno za hlavu.Láska
přijde nová a lepší,věř mi...
Žádnej chlap za to nestojí
aby bylo takové to trápeníčko..

Držím palečky..

13.01.2011 23:00:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí