Na téhle ulici

Na téhle ulici

Anotace: ***

Sbírka: TY

Nenechávej mě na téhle ulici,
kde tma s mlhou se pere
Dívám se ti do očí a vím,
že ve mně vidíš nepřítele
Nenechávej mě tady v dešti
Nenechávej mě tu stát
Doháníš všechno do extrému
Můžeš mě ještě milovat?
Divila bych se, kdyby ano
Vážně už to není vůbec znát
Dívám se za tebou, když necháváš mě tu
uprostřed temné ulice stát
Mlha se valí kolem mého těla
Dešťové kapky mě líbají
Dívám se na tvé mizející kroky
- nenápadně, potají
Nepláču, dnes to tak nějak nejde
Byl to vyčerpávající den
Únava vítězí nad mým zlomeným srdcem
Vítězí nad lidským zlem
Už se ani zlobit nedokážu
A už neprosím
Jen dívám se, jak necháváš mě tady
A smiřuji se s tím
Jednou mě tu necháš navždy
Snad smířím se i s tím
Snad stane se to po náročném dni,
kdy tma s mlhou budou se tu prát
Budu se dívat, jak odcházíš,
zatímco tu budu v dešti stát
Však přes to všechno, co se stalo, stane,
vím, že tě budu milovat...
Autor unstoppable, 14.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: vapiti, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí