proč zrovna ty

proč zrovna ty

Anotace: proc zrovna ty

proč zrovná ty,se mi libiš,
proč zrovná ty.mi moc chybyš,
proč zrovná ty,si ma jediná,
proč zrovná ty,si moje vydiná,

proč zrovná ty,jak te potřebuju tak tu nejsi,
takse mi ozvi prosimtě kdejsi,
proč zrovná ty,moje milovana
proč zrovná ty,nejsi za mě vdaná
Autor apofiss, 14.01.2011
Přečteno 238x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diki moc

17.01.2011 09:10:00 | apofiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí