Pichľavý..

Pichľavý..

Anotace: .. sen

Vesmír má ako jež pichliače zvonka
po tom, čo útokom iných chcel čeliť
účesom, bez pojmov hrebeň a sponka
zmiatol ich, hrotmi na hroty zacieliť

nevedia, iba čo viac sa zakliesnia
navzájom do seba ako dva ježe
chápadiel čiernych dier spleť lián pralesná
dvojvesmír - čo na to veda? - ach, kdeže..

ježaté vesmíry všade navôkol
vrážajú do seba, môj a tie niečie
uhýbam, by som peruť nenastokol
jedna už deravá sotva sa vlečie..

obeťou stal sa snov ako na ihlách
pichľavé sú, nakoniec dobrá správa
vo sne ho pohľadom prepichnúť stihla
akupunktúra je terapia zdravá
Autor Petbab, 14.01.2011
Přečteno 269x
Tipy 14
Poslední tipující: Sisinka, ZILA78, labuť, PIPSQUEAK, Jiná, Skalsky Pavel, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý pichlavý sen!
:-)

14.01.2011 18:26:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí