... na 60°

... na 60°

Anotace: (27.5.2010 20:00)

Peru svůj život na 60°,
usilovně ždímám každou
jeho vteřinu,
dochází mi čas.

Stávám se posedlou,
nekontrolovatelná touha,
chtíč, jakási závislost
mě každej den pohlcuje.

Jsem ztracená,
bez odhodlání,
dochází mi, že Ty jsi příliš
těžký soupeř v boji.

Ano přiznávám,
jsem proti Tobě bezmocná,
mávám kusem bílýho fáboru
a prosím…

O větu, jediný slovo,
který by to celý ukončilo…
Nebuď zbabělec, oba víme,
že jsi vyhrál,
projev tedy úctu poraženým…
Autor SZNUPY, 14.01.2011
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí