Naivně krásný

Naivně krásný

Anotace: (25.5.2010 00:00)

Život je cesta a cesta má směr.

Být astronautem, letím směr galaxie
objevit nový svět.

Mít šanci potopit se na dno oceánu,
bez mapy hledala bych cestu k tvému srdci.

Umět tak malovat, zpívat či básně psát,
byla bych umělcem ve světě fantazie
toužícím na chvíli tě milovat.

Nejsem však nikým z nich
a nikdy nebudu,
proto jen šeptám slova do větru,
píšu prstem na zeď,

protože vím, že ji čteš,
víš, že patří tobě...
Autor SZNUPY, 14.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí