schoulená

schoulená

Anotace: další pocitovka

oo

v klubíčku schoulená, marnými sny soužená, leží
oči v tmu zanořeny, neměnný čas běží
vzpomínky derou se do vláken myšlení
touhy a sny se vůbec nemění
za okny sníh – jen malinko – sněží

bolest a trápení drží v sobě
/..moct se tak přitisknout v tu chvíli k Tobě../
přání tak neměnná, jak láska samotná
snad i zemřít pro něj byla by ochotná
/..narodit se tak v jiné době../

děsí se samoty, třese se bezmocí
přežívá s úsměvem a s cizí pomocí
nevidí smysl, ale dál doufá v naději
snaží se žít o něco skromněji
prosby dál šeptá do nocí

oo
Autor dream in emptiness, 14.01.2011
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: Richty, Danger, labuť, čas.běží, Lioness, la loba, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V zimě to tak u koček bývá,že se schoulí do klubíčka někde za pecí,však musí přijít jaro :-)

16.01.2011 09:22:00 | Danger

kez by..

15.01.2011 19:27:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí