Znova

Znova

Anotace: .. a zas ..

Sbírka: Znovuzrození

Znova se zvednout
oprášit smutek
otřít slzy
a jít zase dál

Znova se zvednout
zamávat, když jsi utek
i když to mrzí
přetrpět ten žal

Znova se zvednout
narovnat svá ztuhlá záda
zahodit naivní sny
nahodit úsměv a jít

Znova se zvednout
začít mít zase život ráda
i když už v něm nejsi ty
jsme si "kvit"
Autor Satha, 14.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Doradan, labuť, CULIKATÁ, ZILA78, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí